Požární útoky, dvojce, CTIF útok - Spomyšl (2013)

Na těchto závodech jsme měli zástupce pouze v kategorii mladších. Bohužel mnoho starších dětí bylo pryč se školou. Měli jsme co dělat abychom poskládali alespoň mladší, jelikož aby toho nebylo dost, pár mladších dětí nám onemocnělo.

Na závodech se nám celkem dařilo, jen někteří by potřebovali doma držet bobříka mlčení. Soutěžili totiž v disciplíně útok CTIF, ve které bohužel nesmí mluvit, ale někteří se neudrželi, což nás stálo dost trestných bodů.

V celkovém součtu jsme sle nedopadli nejhůře, obsadili jsme 6. místo v požárním útoku a ve zbylých disciplínách jsme skončili na 5. místě.

Tyto výsledky pro nás znamenali celkové 5 místo v celoroční soutěži. Což není vůbec špatné a navíc zkušenosti cenní a myslím si že naši noví členové jich získali víc než dost a v příštích kolech budou pro ostatní družstva velkými protivníky.

Celkové výsledky celoroční soutěže Plamen: zde

foto1.jpg foto2.jpg foto3.jpg foto4.jpg foto5.jpg foto6.jpg foto7.jpg foto8.jpg foto9.jpg foto10.jpg foto11.jpg foto12.jpg foto13.jpg foto14.jpg foto15.jpg foto16.jpg foto17.jpg

Kontaktujte nás

Kontakty

Kostelecká, Všetaty 27716
 
Admin: JChalupnas@seznam.cz